Svenskens pinsamma tankningsmisstag är helt otroligt – nu skrattar tusentals åt klockrena klippet

Svenskens pinsamma tankningsmisstag är helt otroligt – nu skrattar tusentals åt klockrena klippet

Det var när Iman Zolgharnian körde norrut på E4 som han noterade att bilen framför körde med tankmunstrycket kvar i bensinhålet.

Han bestämde sig då för att vinka in den uppenbart vimsiga bilisten – och passade dessutom på att filma konversationen.

– Du har soppahandtaget kvar, ropar Iman i videon.

Just efter Imans märkliga möte på E4:an så skrev polisen på sin hemsida att en bilist hade tankat på en bensinstation i Stockholmsförorten Kallhäll – och sedan kört iväg med pumphandtaget kvar inne i bensinhålet.

Bilen försvann sedan upp på E18 i norrgående riktning.

– Det är förmodligen samma förare, säger Iman till Mitt i Stockholm.

Anmälan om smitning

Han körde upp jämsides med bilen och gestikulerade till föraren att stanna till – och valde dessutom att filma mötet. I klippet ser och hör man hur Iman pekar mot tankhålet och ropar olika uppmaningar för att få den uppenbart vimsiga bilisten att förstå vad som hänt.

– Turligt nog skulle vi av vid samma avfart. Hon blev helt bestört när hon till slut fattade vad jag babblade om, säger Iman till tidningen.

Youtube/Mitt i Stockholm

Om det nu var föraren som polisen syftade på så blev hon sedan stannad en andra gång, för enligt polisens hemsida, så stannade man bilisten som tankat vid Kallhäll vid 12-tiden samma dag.

En anmälan om smitning från trafikolycka kommer att skrivas, bekräftar polisen – efter att pumphandtaget lämnats tillbaka till bensinmacken.

Kolla nu in klippet här nedanför!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/FfAXIYUsbB8″ /]

Så kan det gå när man har bråttom, men jag kan inte låta bli att skratta till åt den här missen! Tryck nu på dela-knappen för att bjuda dina vänner på ett extra leende i dag!