Syskonens klockrena parodi på Melodifestivalen sprids nu som en löpeld över hela landet

Om det är nått som just nu delar Sverige i två olika läger så är det Melodifestivalen.

En del fullkomligt älskar den här klassiska musikfesten och sitter bänkade inför varenda tävling, medan andra verkar avsky spektaklet – och nästan skulle kräva betalt för att höra en enda ton.

Jag står nog någonstans mitt emellan. Även om jag och familjen inte ser allt, så tycker jag att det är en rätt härlig tradition varje år – och framför allt så är det roligt att så många kan njuta av Mello-festen!

Nu på lördag ska vi få fram vilket bidrag som får äran att representera Sverige när Eurovision Song Contest går av stapeln i Israel senare i vår.

Sveriges blickar kommer under lördagen att vara riktade mot Friends Arena i Stockholm när vinnaren av Melodifestivalen 2019 ska utses. Vi har under årets tävlingar fått se flera fantastiska bidrag – och det ska bli otroligt spännande att se vem som till slut står där som vinnare med en resa till Tel Aviv i ena handen.

Kommit med ny parodi

Fyra av artisterna som kommer att uppträda under lördagens final kom dit via ”Andra chansen” – en tävling som humorbröderna Norberg nyligen gjorde en parodi på. Den var helt klockren – och när vi skrev om den här på Humorbibeln, så verkade det otroligt uppskattat bland er läsare!

Youtube

Nu har syskonen dock slagit till igen – och det är åter en stenhård passning till Melodifestivalen och dess finalister.

Jag måste säga att den är parodin är minst lika vass som den förra – och jag skrattade gott här bakom datorn. Det blir givetvis extra roligt om man har lite koll på de artisterna som är med i finalen.

Perfekt uppladdning

En av publikfavoriterna, Jon Henrik Fjällgren, får sig exempelvis en rejäl en känga. Eller ”Jon-Henrik Fåfäng” som han heter i brödernas parodi då han uppträder med låten ”Korvskinn”.

Kolla nu själva in det här klockrena klippet! Det är en perfekt uppladdning inför den stundande finalen – och det skadar dessutom aldrig att få dra lite på smilbanden!

På mindre än ett dygn fick klippet cirka 200 000 visningar på Youtube.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/c6RmpMbITlE” /]

Helt klockrent! Tryck nu på DELA om du håller med, så kan du sprida skrattet vidare till dina vänner!