Tågets resenärer anar oråd när mannen börjar väsnas i mittgången – sekunden senare inser alla det otroliga

Tågets resenärer anar oråd när mannen börjar väsnas i mittgången – sekunden senare inser alla det otroliga

Något av det tråkigaste jag vet är att åka tåg, tunnelbana eller buss.

Man sitter mest där och hoppas att tiden ska gå snabbt, så att man snart får komma fram till sitt mål. Numera kan ju mobilen hjälpa en att få minuterna eller timmarna att passera – men efter en stund tröttnar man ju på det också.

Något som dock alltid kan liva upp är när det händer oväntade och häftiga saker. Nu gör det sällan det i till exempel kollektivtrafiken, men det gör ju en glad överraskning ännu bättre – och därför blev nog den här resan med tunnelbanan oförglömlig för alla inblandade.

Oktoberfest är en tysk öl-festival som arrangeras i slutet av september och i början av oktober (inställt år 2020) i den tyska staden München. Det var på ett tunnelbanetåg på väg till den som en man plötsligt ställde sig i mittgången och började väsnas.

Bild: Youtube/voXXclub

Snart skulle dock alla inse varför.

Går från stelt till rena rama festen

Det var det tyska bandet Voxxclub som klivit in på tåget. Vi har tidigare skrivit om när de fick ett helt flygplan att sluta upp i sång och dans – men nu var det dags att göra även den här resan till en oförglömlig stund.

Bild: Youtube/voXXclub

Man börjar, efter att mannen klargjort vad som ska hända, spela musik – och först är det en lite stel och misstänksam stämning bland de övriga resenärerna.

Bild: Youtube/voXXclub

Ju mer folk som kliver på tåget, desto fler ansluter sig dock till dansen och sången.

Bild: Youtube/voXXclub

Efter bara någon minut är det rena rama diskoteket inne i vagnen.

Människor som går på tåget tror knappt sina ögon, men ansluter sig snart till festen. Det är dans, sång, gemenskap – och så gott som alla rycks med!

Bild: Youtube/voXXclub

Varenda en har ett brett leende på sina läppar. Gammal som ung.

Ett minne för livet

Det blir bara bättre och bättre. Känslan är att festen aldrig ska ta slut – även om man befinner sig i ett vanligt tunnelbanetåg mitt på dagen.

Bild: Youtube/voXXclub

Det här blev garanterat ett minne för livet för alla inblandade. Tack och lov såg bandet till att allt filmades – och klippet har nu setts av miljontals människor.

Bild: Youtube/voXXclub

Så här hade jag velat att min nästa tågresa blev – tänk, vilken otrolig upplevelse!

Kolla nu själv in den fantastiska videon här under!

Hade du också velat ha det så här under din nästa tågresa? Tryck då på dela-knappen, så kanske vi kan ha det lite roligare i kollektivtrafiken framöver! Tänk dig att få uppleva något sådant här!