Tanten testar sonens nya VR-glasögon – sprattlar till och får hela familjen att vika sig av skratt

Att fira jul med hela familjen brukar innebära en herrans massa mys. Man får äta gott, umgås med sina nära och kära och man får dela ut julklappar till varandra.

Har man lite tur får man även prova de andras julklappar, speciellt om de är roliga.

Det var exakt det den här mamman gjorde. Hennes son fick ett par VR-glasögon i julklapp och insisterade på att mamman också skulle prova dem.

Sonen hade dock inte räknat med mammans reaktion – som fick hela familjen att vika sig av skratt.

Tack vare dagens teknik kan vi nu använda oss av VR – virtual reality. Det innebär att man, via ett par digitala glasögon, kan ”göra” olika saker fast man bara sitter hemma i soffan. Man kan till exempel gå på promenad i en stad man aldrig varit i eller, som i klippet här nedanför, åka berg- och dalbana.

Väldigt lättskrämd

Peter, från Memphis i Tennessee, USA, fick ett par språjlans nya VR-glasögon i julklapp. Hans mamma hade dock aldrig provat ett par VR-glasögon tidigare, varpå sonen självklart tyckte att mamma också skulle prova dem.

Då mamman beskrivs som väldigt lättskrämd, tyckte sonen det skulle vara kul att låta henne prova att åka berg- och dalbana.

Valde ut en hisnande berg- och dalbana

Sonen valde ut en hisnande berg- och dalbana och lät mamma luta sig tillbaka i stolen.

Nog för att de visste att mamman var lättskrämd – men de hade ingen aning om exakt hur mamman skulle reagera på den digitala berg- och dalbanan.

Som i klippet här nedanför kan vi se att berg- och dalbanan nog kändes riktigt verklig för mamman, trots att hon sitter i sin fåtölj.

Se hela klippet här nedanför!

https://www.youtube.com/watch?v=9ZfTNfMscqY

Vilken underbar reaktion – det hade nog varken mamma eller övriga familjen räknat med! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här klippet!