Tärnan blir överlycklig när hon fångar buketten – pojkvännens kontring får varenda man att jubla

Den kvinna som fångar brudbuketten på ett bröllop är enligt gamla sägner den i sällskapet som kommer att gifta sig härnäst.

När Chelsea och Matt Best gifte sig förra helgen kastade bruden Chelsea traditionsenligt iväg buketten. Men det som följde efteråt är kanske inte helt enligt traditionen.

Paret Rachel och Daniel firade sina vänner Chelsea och Matt som gifte sig. Och som traditionen påbjuder ställde sig Chelsea med ryggen mot de kvinnliga gästerna och kastade sin brudbukett i skyn.

Rachel blev den lyckliga som lyckades fånga buketten bland de ivriga, ogifta kvinnorna. I ett klipp som sprids som en löpeld på internet kan man se hur Rachel lyser upp av lycka när hon lägger händerna på buketten.

Men Daniel, pojkvännen, väljer att reagera på ett helt annat sätt. Han tar nämligen till flykten. Iklädd en kostym och med en flaska starkt i ena handen kan han ses löpa iväg från sällskapet.

Man får väl ändå anta att Daniel är på lite skämtsamt humör när han springer iväg. Men visst kan man, som man, känna igen sig litegrann i Daniels beteende?

Jag tycker att Daniels reaktion är riktigt rolig. Tryck gärna på dela-knappen om du håller med!

 

Läs mer om...