Total förvirring i riksdagen – nu skrattar tusentals svenskar åt sanslösa klippet

Politiken har kanske aldrig varit hetare i Sverige än under det senaste året.

Först var det kaoset under regeringsbildningen förra hösten, sedan har flera frågor kommit upp och skapat hätsk debatt. Det känns som att svenskarna är mer insatta, diskuterande och entusiastiska än någonsin tidigare – i synnerhet vad gäller vissa ämnen.

Hur är då stämningen i riksdagen? Har de koll på läget? Det här klippet (nedan) kan nog ge dig en tankeställare.

Råder total förvirring

Våra politiker är alltid i rampljuset och det är sällan som partiledarna kan ta en ledig dag och bara tänka på annat. Sverige stannar aldrig – och därför måste människorna som styr landet också vara alerta. Hela tiden.

Youtube

Många har dock varit kritiska till våra mest framstående och välkända politiker den senaste tiden. Det har handlat om det mesta – allt från hur de uttrycker sig till vad de väljer att fokusera på.

Youtube

Nu kan vi dock komma med ett glädjande besked – det är INTE så illa som det framstår i det här roliga skämtklippet (nedan). Det är Youtube-kanalen No MSM News som laddat upp en video i vilket det råder total förvirring i riksdagen.

Det blir totalt kaos

Trögfattares Förening – Oberoende Förnuft” är titeln på klippet som nu legat uppe i ett par år, vilket man också kan se genom att ett antal personer som nu lämnat sina poster syns till i den uppmärksammade videosnutten.

Youtube

Talmannen hälsar alla välkomna till dagen inne i plenisalen, men sedan går det inte riktigt som man tänkt sig. Det blir totalt kaos – men jag ska inte avslöja för mycket. Ni får själva se vad som händer i det knäppa klippet.

Ni förstår självfallet att rösterna är pålagda i efterhand, så det hela är ju fejkat – men den roliga symboliken att det råder total förvirring i riksdagen. Det missade ni nog inte – och jag hoppas att du, som jag, fick dig ett skratt åt det här klockrena skämtklippet.

Tack och lov är det ju inte riktigt så här illa i verkligheten!

Tryck nu på dela-knappen, så att även dina vänner får se det här!