Underbart klipp: David Hellenius frågar Björn Skifs om sex på äldre dagar

Björn Skifs är en av våra allra mest folkkära artister som genom åren bjudit oss på både massvis av skratt och fantastisk musik. Han har varit med i allt från stora scenshower till filmer och sketchprogram, men det är nog främst för hans alla hits som kärleken från svenskarna vuxit sig så stark.

Trots att Björn blivit 71 år så har han inte slutat att satsa för fullt. Man får dessutom säga att han verkar vara i otrolig form det känns som att det är få svenskar över 70 bast som känns lika vitala som den här krutgubben!

Nyligen gästade stjärnartisten David Hellenius klockrena program Hellenius Hörna – och då kom sex på äldre dagar på tal. Björns avslappnade svar fick då hela studion att skratta!

Det känns faktiskt som att Björn Skifs kommer att underhålla oss svenskar så länge han bara kan. Det är få artister som är så mångsidiga som den underbara 71-åringen från Vansbro. Så fort han dyker upp i TV-rutan så tycker jag att han gör en otroligt fint intryck – och är det någon kändis som man skulle vilja bjuda hem på middag så är det Björn Skifs!

Sex på äldre dagar

Även David Hellenius får man säga verkar vara en underbar person. Det är få som på ett så snitsigt sätt kan få oss svenskar att skratta. Nyligen skrev vi om när han överraskade sin fru Renée Nyberg när hon var programledare för Bingolotto och det visade verkligen hur gärna David bjuder på sig själv.

Så att sätta Björn Skifs och David Hellenius i samma studio – det måste ju innebära succé?

Bild: Facebook/TV4

Ja, så kändes det dessutom när artisten nyligen gästade programmet Hellenius Hörna. Framför allt när ämnet om att ha sex på äldre dagar kom på tal så blev stämningen i studion närmast elektrisk. David frågar då Björn vad man kallar det när man passerat 70 år.

Kolla in klippet

Fika?”, undrar David, men Björn har ett annat svar!

Jag tycker att detta klippet är både mysigt och roligt! Två riktigt härliga underhållare som verkar trivas i varandras sällskap! Kolla gärna själv!

Var inte snål nu, tryck gärna på dela-knappen om du också tycker om Björn Skifs! Då kan du dessutom passa på att sprida lite extra glädje till dina vänner i dag!