Underbart klipp: David Hellenius lurar frun Renée Nyberg – inför hela Sverige

Vissa av oss är mer lättlurade än andra. Jag kan gå på nästan vad som helst så länge den andra personen är självsäker och övertygande. Det kan eventuellt vara en fin egenskap att man litar på människor, men samtidigt blir man ett enkelt byte när det ska skojas.

Om det är någon gång som det är extra bra läge att försöka blåsa någon så är det när det handlar om direktsänd TV. Nu har ju så klart inte alla chansen att synas på det sättet, men några av de allra bästa luringarna man fått se genom åren har varit när kamerorna rullar och ingen anar vad som ska ske.

Ett av mina absoluta favoritklipp när det handlar om den här typen av oväntade blåsningar skedde i Bingolotto för en tid sedan (se klippet längre ner). Renée Nyberg var programledare och hade med bland annat Lasse Kronér, Rickard Olsson, Marie Serneholt och Ingvar Oldsberg i studion.

”Vilket kanonjobb”

Då ringer det in en man vid namn Lars Kull. Det är en riktig krutgubbe som är oerhört positiv – även om han också berättar att hans fru lämnat honom för hans bäste kompis.

– Det är speciellt att vara singel och sitta och spela. Det är skönt att Bingolotto finns. Jag måste säga också att vad duktig du varit i kväll. Vilket kanonjobb du gjort, säger han berömmande till Renée Nyberg, vilket möts av applåder.

Sedan fortsätter Lars:

– Är du singel eller? Du har varit väldigt läcker i klänningen!

Ett stort gapskratt

Renée Nyberg tackar, men försöker sedan ”vifta bort” det hela med att be inringaren att välja en låda.

– Förlåt älskling, det är jag, säger då rösten som egentligen visar sig tillhöra Renée Nybergs man David Hellenius. Jag ville bara kolla om du var trogen. Det är så många kändispar som skilt sig senaste tiden, så jag ville bara kolla om du var trogen, säger stjärnkomikern.

Hela studion brister ut i ett enda stort gapskratt och blåsningen är därmed fullbordad. Jag kan se det här klippet hur många gånger som helst – det är verkligen helt klockrent!

Var inte snål nu, tryck på dela-knappen om du också fick ett leende på läpparna av David Hellenius blåsning! Då kan du passa på att skänka ett extra skratt till dina vänner i dag, så tryck nu på dela-knappen för att vara en hygglig vän!