Ung kvinna pruttar 93 gånger på 30 sekunder – nu har otroliga klippet setts av miljontals

Vi har alla olika färdigheter, talanger och intressen.

Somliga är bra på att laga mat, andra är skickliga på bollsporter – och en del är riktiga hejare på att göra kroppsljud. Vi har tidigare skrivit om en man som kan låta som alla djur – men nu nås vi av klippet då en kvinna fiser 93 gånger på 30 sekunder.

Med sin vagina…

Ja, mycket ska man se och uppleva under sin livstid. För en tid sedan skrev vi om en flodhäst som släpper en helt enorm brakare, vilket fått miljontals människor att skratta högt – men hade du koll på att en del kvinnor kan fisa med sin vagina?

Kallas för ”Vaginafis-drottningen”

Så är det i alla fall – och medan somliga ibland gör det ofrivilligt så är andra skickliga på att medvetet göra det.

Youtube

En ung kvinna har till och med gjort det till en sport. Debbie, som hon heter, kallar sig själv för ”Queefing Queen”. Översatt kan man säga att det blir ”Vaginafis-drottningen” – och för en tid sedan försökte hon sätta världsrekord i radio.

Det hela filmades dessutom – och hennes leverans är helt makalös.

Youtube

Debbie, iklädd underkläder, värmer först upp genom att lägga en riktigt rejäl ”brakare” – och böjer sig sedan fram för att sätta igång. På de 30 sekunder som fisdrottningen har på sig så pruttar hon hela 93 (!) gånger – och blir därmed världsrekordhållerska.

Youtube

Se nu själv det bisarra klippet här nedanför – miljontals människor har redan gjort det!

I tuffa tider som dessa kan vi behöver den här typen av hjärndöd underhållning. Allt kan inte vara allvar och mörker. Tryck nu på dela-knappen, så kanske du kan bjuda dina vänner på ett extra leende i dag!