Fräckis: Nunnan rycker tag i prästens penis – oväntade svaret får henne att skrika rakt ut

Roliga historier om religion, präster och nunnor har så länge jag kan minnas vara otroligt populära. Det finns ju om myt om att alla som lever runt kyrkan är oerhört pryda och återhållsamma när det gäller sex och det kanske är därför som det blivit lite extra roligt att skämta om.

I vissa fall stämmer nog myten, men i andra fall inte. Så som det brukar vara, helt enkelt.

Den här fräckisen (nedan) hade jag faktiskt aldrig hört tidigare, men jag skrattade högt åt slutet. Det är en historia av det fräckare slaget, så känsliga läsare varnas lite extra. Så länge man dock tycker att det går att skoja om det mesta, så tror jag att ni ska uppskatta den här!

Det var två präster som skulle duscha efter ett långt arbetspass. De klär av sig, men inser snart att de inte har något tvål.

Fader Johannes kommer ihåg att han har tvål på sitt rum och beger sig naken dit och grabbar tag i två tvålar. Halvvägs tillbaka ser han tre nunnor komma mot hans håll.

Rycker tag i penisen

Det finns ingenstans att fly, så det enda han kan göra är att ställa sig blickstilla mot väggen som en staty.

Pixabay

Nunnorna stannar till, förundras över hur verklighetstrogen ”statyn” är. Ena nunnan sträcker nyfiket fram handen och drar lite lätt i Fader Johannes snopp. I ren chock tappar prästen ena tvålen.

– Åh titta, det är ju en tvålautomat! säger den andra nunnan chockat.

För att testa om det verkligen stämmer så drar hon också i prästens snopp och han tappar även den andra tvålen.

Den tredje nunnan vill så klart också testa. Hon drar en, två, tre gånger – men ingenting händer. Så hon försöker rycka några gånger till och utbrister sedan rakt ut:

– Titta flickor! Flytande handtvål!

Var inte blyg nu, DELA vidare om du fnissade!