Fräckis: Damen chockas när hon ser vad Anders gör vid vägkanten, förklaringen är helt klockren

Något som hängt med mig under hela livet är klassiska Norgehistorier. Det finns ju en viss hatkärlek mellan oss och våra grannar i väst – och den måste man kunna utnyttja då och då för att få sig ett gott skratt.

Alla förstår ju att norrmän generellt inte är korkade, men de skojar ju om oss på precis samma sätt, så den här typen av fräckisar har jag verkligen inga problem med. De är ju dessutom fiktiva!

Den här Norgehistorien om två kommunarbetare hade jag faktiskt aldrig hört innan, men när jag kom till sista raden så drog jag av ett garv som ekade över hela kontoret! Därför tvingades jag också att berättade den för kollegorna och även de låg nästan dubbelvikta av skratt!

Missa inte heller listan över de 17 mest klockrena Norgehistorierna som vi någonsin hört!

Det var då kommunarbetarna Anders och Terje från Oslo. En dag fick de uppgiften att den ena skulle gräva ett hål och den andre skulle sedan gå efter fylla igen detsamma.

Torkar bort svetten

Sagt och gjort. Flitiga som de var så arbetade duon ursinnigt hela dagen utan rast. Anders grävde hål och Terje fyllde igen. En förbipasserande kvinna blev hänförd av deras hårda, ivriga och slitsamma arbete – men hon kunde verkligen inte förstå vad de höll på med.

Så kvinnan rusade fram till Anders och sa:

– Ditt arbete är säkerligen mycket uppskattat, men vad handlar det om? Du gräver ju ett hål som din kollega sedan bara fyller igen…

Anders torkade svetten ur pannan, pustade och sa:

– Ja, i normala fall är vi tre som jobbar, men han som planterar träden är sjuk i dag…

Var inte blyg nu, DELA om du fick dig ett skratt!