Mansgris ska imponera på vacker 18-årig – klockrena svaret lämnar honom helt mållös

Något av det bästa som jag vet är att dra, eller få höra, en riktigt bra fräckis. Det kan verkligen få en på underbart humör – även under gråa dagar eller trista stunder.

Den här fiktiva, roliga historien hade jag faktiskt aldrig hört tidigare! När jag kom till slutet fick jag mig ett riktigt gott skratt.

Jag kände att jag måste få dela den med er – och hoppas att även ni ska gilla den! Delad glädje är ju dubbel glädje, som man säger.

Det kan låta som en simpel klyscha, men jag tycker faktiskt att det stämmer!

Den nyexaminerade advokaten, en riktigt kaxig och självförtroendefylld mansgris, hade inrett sitt kontor mycket elegant – och bland det flottaste var guldtelefonen. Den var han mäkta stolt över!

”Blir 100 000 kr”

Den första besökaren anmälde sig. Genom fönstret ut mot receptionen såg advokaten att det var en riktig snygging. En blond tjej som skulle visa sig vara 18 år.

Tjejen på bilden har inget med den här fiktiva historien att göra.

För att imponera lät advokaten henne vänta en kvart. Just när donnan lite senare steg in genom dörren avslutade advokaten ett telefonsamtal:

– Okej, då är överenskommelsen klar – och mitt arvode blir 100 000 kronor och då är det slutdiskuterat! sa advokaten bestämt.

Sedan lade han nöjt på luren, vände sig till den vackra besökaren – och sade överlägset:

– Jaha … och vad vill ni då?

Hon tittade avmätt på honom:

– Jag är från Televerket och ska koppla in telefonen…

Så kan det gå när man ska vara häftig och jag fick mig ett gott skratt åt denna fräckisen! Tryck nu på dela-knappen om du också gillade den, så kan du sprida några leenden till dina vänner i dag!