19-åringen visar upp nya, lyxiga väskan – då reagerar tusentals med fasa åt pinsamma misstaget

Att handla nya saker till sig själv är verkligen härligt! När man kommer hem med ny tröja, byxor, jacka eller vad det nu kan vara så känner man sig alltid lite snyggare än innan.

Självfallet är det inte så, men känslan finns där oavsett och första gången man har något nytt på sig vill man gärna att folk kommenterar och berömmer en för ens goda smak.

Men när 19-åriga Siobhan Mulvey skulle visa upp sin sprillans nya väska för sina följare på nätet så blev det inte riktigt som hon tänkt sig.

Det är för brittiska The Mirror som Siobhan, 19, från Manchester i England berättar om hur det gick helt snett när hon skulle visa upp sin nya väska på nätet.

”Nu blir vi fulla”

Utöver sig själv och väskan så lade Siobhan till en text i bilden:

”Let’s get drunk” skrev hon vilket ungefär blir ”nu blir vi fulla” översatt till engelska.

Bild: Twitter

Men det Siobhan missat var att den nya, svarta väskan gav ifrån sig en reflektion som fick väskan att se ut som ett ultraljud.

Siobhan lade ut bilden utan någon vidare tanke på vad väskan såg ut som. Men reaktionerna lät inte vänta på sig.

”Allt blev jättekonstigt”

Siobhan har några tusen följare och väldigt många hörde av sig för att höra om hon var gravid och om det verkligen var så klokt att ”bli full” om hon nu väntade barn.

– Jag skulle till en restaurang med min familj för att fira min systers 30-årsdag. Men sedan blev att jättekonstigt. Jag tyckte det var lite roligt att de trodde jag väntade barn när jag skulle ut och dricka, säger Siobhan till The Mirror.

Siobhan fick sedan förklara hur det låg till flera gånger än hon själv kan räkna till, hennes bild har setts av hundratusentals vid det här laget.

– Väskan är gjort i något glansigt material och jag tänkte inte alls på hur det såg ut när jag tog bilden. Det var någon som föreslog att när jag väl blir gravid så borde jag annonsera det exakt så här igen, säger Siobhan till The Mirror.

Så kan det gå när man inte tänker sig för! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!