Drömmen är sann: Här är geniala inlägget till dina underkläder – som gör pruttarna helt luktfria

Alla pruttar – så enkelt är det bara. Att släppa väder är ingenting att skämmas över, det är en av kroppens mest naturliga funktioner.

Dock är det något man inte gör bland folk, av respekt. Den luft man släpper ur sig där bak har sällan en angenäm doft och det vill man ogärna utsätta andra för.

Precis som med all annan aktivitet som sker nedanför bältet gör man bäst i att låta den aktiviteten ske i slutna rum, toaletten exempelvis.

Men nu slipper man tänka på var man befinner sig när det brummar till. Med hjälp av en ny uppfinning, Carbonana, kan man prutta hejvilt bland folk, den fångar nämligen upp all dålig luft, skriver Ladbible.

Att vara ute bland folk och känna att det börjar bubbla i kistan är sällan roligt. Då gäller det att snabbt leta upp en avskild plats där man kan slappna av och låta luften pysa ut.

Men tack vare företaget Shreddies nya produkt Carbonana slipper man smyga iväg och prutta.

Tar bort all pruttlukt

Företaget Shreddies tillverkar produkter som ska hjälpa till med att ta bort pruttlukt.

Vi på Humorbibeln har tidigare rapporterat om flera av deras produkter, bland annat deras byxor och underkläder som reducerar äcklig pruttlukt.

Vad är då Carbonana för något?

Bildkälla: Shreddies

Det är en bananformad liten dyna som man helt sonika lägger i sina underkläder, bakifrån. I dynan finns det ett kol-filter som suger upp pruttlukten man släpper ifrån sig.

Efter användning går det naturligtvis att ta av fodralet för tvätt.

Bildkälla: Shreddies

Perfekt på flygplan

Carbonana går att använda när och var som helst, men lämpar sig extremt bra under flygningar.

På hög höjd så expanderar luft, och gaserna i vår mage expanderar med upp till 30 procent.

Det innebär med andra ord att det pruttas en hel del under flygningar, och som bekant är det ju svårt att veva ned fönstret för att bli av med stanken.

– Det här kommer att förändra allt under flygningar. Nu kan alla resenärer resa bekvämt, säger Richard Woolley.

Finns i två olika färger

Carbonana kommer i färgerna naturell och svart.

Bildkälla: Shreddies

Vill man äga en egen så kostar den knappt 250 svenska kronor.

produktens hemsida går det att läsa följande:

”Carbonana erbjuder diskret skydd när du behöver det som mest, och kan användas överallt: bilen, kontoret eller på bussen. Carbonana är designad för att sitta mellan skinkorna och absorbera gaserna innan de hunnit ur ur dina underkläder.”

Carbonana går att köpa här.

Skulle du vilja ha en sådan här? Eller känner du någon som verkligen skulle behöva? Tryck då på DELA så att dina vänner också får se det här!