Här är sommarens nya mysdress – så hemsk att den borde förbjudas helt

Nu för tiden blir man nästan aldrig förvånad över vad som blir populärt att ha på sig.

Vi har senaste tiden bland annat skrivit om fula shorts, en hemsk bikini och en ny sorts flytväst – och samtliga kan man, med lite otur, se i sommar. En del trasor förstår man inte riktigt hur folk kan ta på sig, men är något trendigt och moderiktigt så är det också accepterat. Även om det nästan är hårresande.

Själv föredrar jag att ta på mig sådant som jag känner mig bekväm i. Sedan får det gärna vara snyggt också, men jag skulle aldrig någonsin handla ett plagg bara för att det anses fräckt av andra.

Nu har det dock kommit en ny sorts ”dräkt” – som sträcker sig över stora delar av kroppen. Det är en så kallad onepiece som alltså innefattar både över- och underdel. Sådana här har på senare år blivit populära mysplagg, i stället för joggingbyxor och tjocktröja.

Riskerar skapa en trend

Den här senaste varianten är dock något alldeles extra. Dels är den virkad, dels är den otroligt ful. Visst, det är min egen åsikt – men jag anar att de flesta av er kommer att hålla med mig.

Bild: Etsy / LordvonSchmitt

Jag minns hur min mormor brukade ge mig virkade och stickade plagg när jag var liten. Det var allt från handskar och halsdukar till tröjor och mössor. Det var lite extra mysigt att bära något som en person i ens närhet själv skapat, men så är det alltså inte med den här hemska dräkten som riskerar bli trendig sommar.

Bild: Etsy / LordvonSchmitt

Den har nämligen blivit omskriven världen över för sitt speciella (för att uttrycka det snällt) utseende.

Bild: Etsy / LordvonSchmitt

Tänker du kanske att det här är lite av ett skämt? Något man köpet till kompisen för att nästan jävlas? Nja, troligen inte – ”dräkten” kostar omkring 300 dollar, motsvarade strax under 3 000 kronor. Med andra ord – den är svindyr.

Bild: Etsy / LordvonSchmitt

Men vill man se ut som en clown och spendera pengar på vad som enligt mig känns helt onödigt, så absolut – då är det bara att köra. Man kommer i alla fall inte anses vara en i mängden när man dyker upp i den här på sommarfesterna.

Bild: Etsy / LordvonSchmitt

Känner du någon som borde bära en sådan här i sommar? Tagga då den personen på Facebook, eller DELA vidare den här nyheten till dina vänner!