Här är sommarens nya bikini – så ful att den borde förbjudas

Här är sommarens nya bikini – så ful att den borde förbjudas

Nästan varje sommar kommer det nymodigheter inom klädbranschen som får oss att haja till. Handlar det inte om att man ska visa mycket hud så är plaggen vansinnigt fula, eller så är det någon annan detalj som är helt knasig.

För en tid sedan skrev vi om sommarens nya shorts som är så hemska att de borde förbjudas, men trots att vi hunnit en bit in i juni, så fortsätter det att dyka upp tygtrasor som man riskerar att få se på stranden under de kommande veckorna.

Eller vad tycker ni om den här bikinin som är inspirerad av superskurken Thanos från Marvel Comics universum? Oavsett om man känner till honom eller inte, så tror jag att man kan ha en stark åsikt om det här sommarplagget.

Så var det i alla fall för mig!

Bildkälla: Amazon

I bikiniöverdelen syns ett ilsket öga i varje kupa, men som att det inte vore nog, så blir det om möjligt ännu värre om man kollar in underdelen.

Finns även en baddräkt

Där syns ett lurigt leende och monstrets haka – som om man är aningen snuskigt lagd nog också kan tolkas vara något annat.

Badplagget är gjort i 90 procent nylon och 10 procent elastan.

Bildkälla: Amazon

Det blev – sjukt nog – så populärt när det släpptes på sajten Amazon att det sålde slut direkt, men eventuellt kommer lagret att åtefyllas, enligt sajten Diply. Annars finns fortfarande ett alternativ om man nu verkligen vill ha den här figuren klistrad mot sin kropp i sommar.

Den här baddräkten (nedan) finns fortfarande tillgänglig – för 29,99 dollar, motsvarade strax under 300 svenska kronor.

Bildkälla: Amazon

Känner du någon som borde gå klädd så här i sommar? Tagga då den personen, eller dela vidare den här viktiga informationen till dina vänner!