Julen blir snuskigare än någonsin: Här är BDSM-julkalendern – ”het” överraskning bakom varje lucka

Oktober lider mot sitt slut och julen kommer obönhörligen allt närmare inpå oss. Det ser ut att bli en speciell jul just i år, med tanke på coronaviruset.

Det är lite osäkert hur vi kommer att kunna fira jul i år, men man får försöka göra det bästa av situationen.

Coronaviruset har redan påverkat oss mycket, i och med att vi inte kan träffas på samma vis längre. Vi på Humorbibeln har tidigare rapporterat om hur viruset skapat en global, sexuell frustration.

Bland annat om hur swingersfestivaler ställts in, men också om hur exempelvis dildobranschen och sexdocke-branschen sett en guldålder när folk inte längre kan ses för att ha sex, utan uppmanas att stanna hemma och onanera.

Men i kristider får man också se fina, hjärtvärmande gester för att hålla folk inomhus. Bland annat har porrsajter bjudit på gratis premiumporr och sexleksakeföretag på gratis dildos.

Nu, lagom till jul, kommer även en julkalender som ska hetta upp det mellan lakanen: en BDSM-kalender!

Bildkälla: Boots

Julkalendrar är något man kanske först och främst förknippar med choklad eller andra sötsaker, men på senare år har företag släppt kalendrar för alla åldrar – och alla smaker.

Vibrator, analkulor och piska

I år släpper nätbutiken Boots en minst sagt barnförbjuden julkalender, den innehåller nämligen bara BDSM-inspirerade sexleksaker.

Bildkälla: Boots

Bakom luckorna kan den som slår till på kalendern vänta sig vibratorer, analkulor, piskor, bröstvårteklämmor och rep man kan binda fast sin partner med.

Eftersom att kalendern är framtagen i Storbritannien finns det hela 25 leksaker.

Bildkälla: Boots

”Mycket mer än bara choklad bakom luckorna, här finns leksaker som bara väntar på att användas. Öppna direkt på morgonen eller vänta med spänning på kvällen” skriver Boots på sin sajt.

”Människor vill experimentera”

Kalendern riktar sig mot människor som upplevt att pandemin kanske hindrat dem från att leva ut sedan viruset lamslog världen.

– Pandemin har startat den största sexleksaksförsäljningen på många år. Vi har många nya kunder som vill experimentera, säger en talesperson på Lovehoney, som utvecklat kalendern åt Boots, till The Sun.

Vill du ha en riktigt snuskig jul så kostar det 100 pund, vilket motsvarar cirka 1 100 svenska kronor. Du kan beställa BDSM-kalendern här.

Bildkälla: Boots

Känner du någon som skulle älska den här kalendern? Tryck då på DELA-knappen så att de får en chans att släppa loss rejält i jul – det förtjänar de!