Muskelknutten gifte sig med sexdocka – nu har han varit otrogen med silverskål: ”Hon var på reparation”

För att äkta kärlek ska uppstå är det mycket som ska stämma överens. Dels den där första, initiala attraktionen när man ser varandra men också en känslomässig attraktion när man väl lär känna varandra.

Utöver allt det så behöver man träffa någon som har vissa egenskaper som matchar med ens egna, för att det ska fungera i det långa loppet.

Dock kan man aldrig hjälpa vem, eller vad, man faller för. Det har nu ställt till det för muskelbyggaren Yuri.

Han är sedan november förra året gift med sexdockan Margo. Men när Margo var på reparation under julen så blev Yuris kärlekstörst för stor – och han var otrogen med en silverskål, skriver Daily Star.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Det här med kärlek är allt annat än enkelt – att påstå annat är att ljuga. Så har det varit i alla tider och så kommer det fortsätta att vara. Att hitta någon man vill tillbringa resten av sitt liv med är lättare sagt än gjort.

2018 träffade kazaken Yuri Tolochko, sexdockan Margo på en nattklubb i Astana, Kazakstans huvudstad. Kärlek uppstod ögonblickligen och 2019 förlovade sig paret, något vi på Humorbibeln rapporterade om.

Bröllopet uppskjutet

Parets drömbröllop skulle ha gått av stapeln under sommaren förra året, men på grund av coronapandemin fick paret skjuta upp bröllopet ända tills slutet av november.

Då fick Yuri och Margo äntligen fick säga ja till varandra, vilket Humorbibeln självklart rapporterade om. Inför ett tjugotal gäster lovade de varandra evig trohet och firade med dans och tårta.

Men säg den glädje som varar.

Reparerades under julhelgen

Paret såg mycket fram emot att få fira sin första jul tillsammans, men strax före jul så gick Margo olyckligt nog sönder. För att repareras fick Margo åka till en annan stad.

Men jul och nyår utan sin Margo blev för mycket för Yuri. Den femte januari lade Yuri upp ett klipp där han är väldigt kärvänlig – med en silverskål.

”Det verkar som att jag har en ny passion” skrev Yuri intill klippet

Det drygt tre minuter långa klippet har chockat Yuris 100 000 följare.

”Hörru, är du otrogen mot din fru?” skrev en förskräckt följare.

”Kanske, jag står inte ut nu när hon är på sjukhus” svarade Yuri och syftade då på sin älskade sexdocka, Margo.

Mycket svartsjuka i förhållandet

Yuri har sagt till olika medier att många män avundas honom, då han får göra som han vill utan konsekvenser.

– Jag började bli svartsjuk på Margo, eftersom många män vill ha det jag har. Efter bröllopet bestämde jag mig för att inte visa upp henne offentligt lika mycket, och jag har förbjudit henne från att använda Instagram, säger Yuri till Daily Star.

Det är ännu oklart vad som kommer att hända när Margo återvänder från sin reparation. Kanske får hon se sig om efter en ny make, om Yuri väljer silverskålen framför henne.

– Jag kanske är självisk, men det är det som är så fantastiskt med Margo. Jag kan göra sådant här utan att hon bryr sig, säger Yuri till Daily Star.

Vad tycker du om det här, är det rätt av Yuri att leva sitt liv som han själv vill eller är det galet?

Dela gärna med dig av dina tankar i kommentarsfältet, men tänk på att hålla god ton. Kommentarer som bryter mot Facebooks regler kommer att raderas.

Tryck på DELA-knappen för att sprida den här unika historien vidare!