Nu finns en maskin som ger ”lyxiga” avsugningar – kan många tekniker, känner av ditt humör och är alltid redo

Vi är alla sexuella varelser, men om man får utlopp för sina lustar tillräckligt ofta – det varierar. Somliga behöver kanske få ”komma till” nästan dagligen, andra nöjer sig med lite snuskande en gång i halvåret.

Nu finns det dock en speciell uppfinning för alla män som inte får tillfredställelse så ofta som de önskar. Det kostar dock – men då får man en teknikpryl som är av det avancerade slaget.

Vi har tidigare skrivit om sexdockor – manliga som kvinnliga. En del människor tar ju till hjälpmedel för att få utlopp för sina sexuella lustar. Det får man nog helt enkelt respektera – och sexleksaksmarknaden mår ju bra så här i karantäntider.

Ger sin användare avsugningar

Nu kommer dessutom en pryl som riktar sig till de män som älskar att få oralsex, men inte lyckas uppnå den njutningsstunden tillräckligt ofta. För 259 dollar, cirka 2 500 kronor, finns det en lösning.

Bild: AutoBlow

”AutoBlow” är en maskin som löser det hela åt dig. Den är en extremt avancerad ”robot” som helt enkelt ger avsugningar – med 10 olika valbara tekniker. Tillverkarna har studerat vilka olika sätt som främst används inom porrindustrin – och sedan fått sin maskin att ta efter.

Penisen – liten som stor – förs in i ”munnen” och sedan är det bara att luta sig tillbaka.

Finns en ”klimax-knapp”

Man kan på sidan kontrollera hastighet och intensitet, men eftersom det här är en högteknologisk produkt, så kommer själva sugmekaniken att vara annorlunda från gång till gång.

Bild: AutoBlow

Den rengörs enkelt med tvål och vatten, har en ”klimax-knapp” som man kan trycka på om man inte vill komma för snabbt (då avstannar den helt) och maskinen laddas via sladd, så att du aldrig behöver köpa batterier.

Själva penishållaren, som omsluts av tekniken som ”gör jobbet”, är i mjuk silikon – för maximal njutning.

Känner du någon desperat kompis som kanske borde skaffa en sådan här? Tagga då den personen på Facebook, eller dela vidare den här viktiga nyheten till dina vänner!