Nyblivna frun kräver skilsmässa – efter att ha chockats av makens gigantiska penis

Nyblivna frun kräver skilsmässa – efter att ha chockats av makens gigantiska penis

Man kan skilja sig av flera olika anledningar.

Det kan handla om allt från att man helt enkelt glider isär till att den ena hittar någon annan.

Nu sprids dock en udda nyhet som gör gällande att en nygift kvinna ska ha begärt skilsmässa i samband med att äktenskapet skulle fullbordas under bröllopsnatten.

Anledningen är helt otrolig – och sannolikt också unik!

Flickr

Det är sajten Pulse som rapporterar om den minst sagt märkliga händelsen. Det är relativt få medier, än så länge, som har skrivit om nyheten och det är skralt med källhänvisningar, så vi vill bara vara tydliga med att poängtera att vi inte kan vara helt säkra på sanningshalten.

32-åring vill lämna sin make

Med tanke på att det dock finns tokstollar lite överallt här i världen, så kan det här säkerligen vara sant. Vi skrev nyligen om en man som lämnade sin fru för att hon hade för små bröst – och en annan dåre skilde sig omgående när han såg sin hustru utan smink.

Nu är det dock, enligt uppgifter, en 32-årig kvinna som lämnat sin make.

Det var under bröllopsnatten, när paret skulle fullborda sitt äktenskap med en passionerad kärleksstund, som frun skulle få en rejäl chock och falla i tårar.

Shutterstock

Det var när mannen drog av sina byxor och visade sin mandom som hon höll på att svimma – och flydde från platsen, enligt AdomOnline.

Medger att snorren är enorm

Bruden var oskuld och hade alltså inga större erfarenheter av mojängen mellan mäns ben.

”Min dotter är traumatiserad och vill skilja sig. Som hennes mor kan jag känna hennes smärta”, säger kvinnans mamma till sajten.

Pxfuel

Den välhängde mannen, som ska ha medgett att hans ”utrustning” är av det större slaget, går med på skilsmässan – under förutsättning att han kompenseras för alla sina utgifter i samband med bröllopet.

Pulse skriver att det här åter igen lär väcka debatt i delar av Afrika kring huruvida par ska få ha sex, eller se varandra nakna, innan man gift sig. Den här typen av händelser måste kunna undvikas, slår man fast.

Vad tänker du om det här? Ge oss gärna din åsikt i kommentarsfältet, eller dela vidare artikeln om du också tycker att detta låter helt knäppt!