Sabrina är besatt av att ha ”världens största bröst”

Sabrina är besatt av att ha ”världens största bröst”

Sabrina Sabrok, 52, påstår sig ha världens största bröst. Genom åren har hon genomgått mängder av operationer för att göra sina bröst större och större.

Men nu har de enorma behagen börjat orsaka ryggproblem för modellen. Trots det vill hon verkligen inte förminska brösten.

– Jag uppskattar verkligen mina bröst, säger Sabrina till The Mirror.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Sabrina Sabrook jobbar som modell och vi på Humorbibeln har tidigare skrivit om hennes kroppsförvandling.

Över en miljon kronor

Sabrina började operera sig redan som 25-åring då hon förstorade sina bröst första gången. Sedan dess har det blivit 15 ytterligare bröstoperationer.

Nu har Sabrina hunnit bli 52 år gammal och kan stoltsera med en T-kupa, en storlek som enligt Sabrina själv är störst i världen.

För att få så enorma bröst har Sabrina varit tvungen att spendera över 80 000 brittiska pund på enbart bröstförstoringar, vilket motsvarar nästan 1,1 miljoner svenska kronor.

Ryggproblem

Nu är Sabrinas bröst så stora att hon fått problem med ryggen.

– Jag kan inte ignorera smärtan längre. Det är som knivhugg i ryggen hela tiden. Men jag vill inte förminska brösten för jag kan inte se mig själva utan de här stora implantate. Hela min karriär bygger på implantaten så jag uppskattar dem verkligen, säger Sabrina till The Mirror.

Sabrina har träffat läkare och tränar för att bli av med ryggsmärtan, men det hjälper inte. Blir det ännu värre så måste Sabrina minska sina bröst, trots att hon inte vill.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!