19 hemligheter som alla kvinnor har – men aldrig berättar för sin pojkvän

Ärlighet är kanske det viktigaste som finns för att en relation ska fungera. Man måste kunna vara öppen med vad man tycker, känner och vill. Annars är det svårt att bygga tillit och få till något långvarigt.

Samtidigt måste vi alla få ha små hemligheter. Det behöver inte handla om direkt allvarliga saker, men att ha sitt eget kan vara oerhört viktigt för många. Precis allt måste kanske inte ens partner känna till.

Sådant här kan givetvis variera från par till par eller person till person, men jag tror att de flesta av oss har små hemligheter som ingen annan känner till.

Med anledning av det här så har vi här listat 19 hemligheter som många flickvänner har – men nästan aldrig berättar för sina män.

Givetvis ska den här listan tas med en nypa salt, men det tror jag att ni förstår!

Allt sådant här är ju individuellt, men att ändå ge en hint om man som försiggår bland oss kvinnor kan nog vara lite kul – i alla fall för våra pojkvänner.

Jämför dig med sina ex

1. Bästa kompisen vet ALLT – till och med mer än pojkvännen gör. Det kan handla om allt från detaljer på killens bankkonto till … äh, ”andra saker”.

2. Hon kan bli tänd av dina händer – men säger det sällan.

PxHere

3. Om du är borta över natten så kommer hon stjäla något av dina plagg för att sova i.

4. Flickvännen kommer inte avslöja hur många hon legat med. Skulle det väl vara så att hon anger ett tal, så har det garanterat justerats jämfört med verkligheten.

5. Hon fantiserade om att ligga med dig innan det väl hände. Ja, tjejer är precis som killar i det här avseendet.

6. Hon har googlat, kollat upp och i det närmaste förföljt dina ex.

7. Din flickvän jämför, i alla fall i början av relationen, dig med sina tidigare killar.

8. Hon har kommit på dig med att porrsurfa, men inte sagt något, utan ser det som ett ”äss i rockärmen” – och tycker att det du kollat på är lite lustigt.

9. Varje gång flickvännen säger att hon är klar så återstår det minst 7 minuter innan det ens är läge för dig att ta på dig skorna.

Lite svartsjuka kan vara bra

10. Om hon säger att ni ska ses någonstans om 30 minuter, så kan du räkna med 45. Om hon säger 1 timme, så kan du vara där först om 1 och en halv. 2 timmar blir lätt 3 osv. Släng på 50 procent så är du i tid, helt enkelt.

Pixabay

11. Hon vill höra lite ”dirty talk” – våga säg något snuskigt då och då!

12. Om flickvännen har på sig mormorstrosor och kör med orakade ben, så är det ett trygghetstecken som säger att hon är bekväm och trygg med dig. Bra jobbat!

13. Du testas konstant – i alla fall i början av relationen. De val du gör, vad du säger, hur du agerar – allt analyseras ner i minsta detalj.

14. Hon gillar när du visar prov på lite, lite svartsjuka – men inte så pass mycket att det blir genant eller jobbigt.

15. Många bråk startas av den enkla anledningen att hon känner sig ignorerad. Det behöver alltså inte nödvändigtvis handla om vad hon säger att bråket beror på – att du ”ser henne” kan enkelt lindra det hela.

16. Även om hon i inledningen av relationen insisterar på att dela på notan så kommer hon tycka att du är lite snål om du går med på det.

Hintar ska tas på största allvar

17. Om hon hintar om att relationen kan vara över ­– då har det redan diskuterats inom hennes tjejgäng i minst 2 veckor.

Pixabay

18. Även om din flickvän sannolikt aldrig skulle göra verklighet av det, så har hon fantiserat om att ligga med din snyggaste kompis. Vi är faktiskt bara människor.

19. Hintar som ”Jaha, där sitter du” eller ”Mobilen verkar intressant i dag” är betydligt mer allvarliga än de kan verka – och ska tas på största allvar. Helvetet är nämligen på väg att braka lös…

Erkänn nu att mer än man gärna vill erkänna stämde! Tryck i så fall på dela-knappen för att bjuda dina vänner på några extra leenden i dag! Lika bra att sanningarna kommer fram nu på direkten!