Äventyrligt par har sex i bilen i centrala Stockholm – slutar i total katastrof

Äventyrligt par har sex i bilen i centrala Stockholm – slutar i total katastrof

Det är lätt att bli lite vild, äventyrslysten och spontan när lusten faller på.

Att kontrollera den där inre passionen är helt klart inte det lättaste, men det gäller att alltid vara försiktig. Annars kan det gå åt pipsvängen – nästan var man än befinner sig.

Det stod ett par i Stockholm för ett lysande bevis på – när man bestämde sig för att ha sex i bilen.

Det har nu gått en tid sedan den smått legendariska händelsen utspelade sig på Södermalm i Stockholm, men den är lustig nog för att tas upp igen. Det var vid 22.30-tiden en vardag i maj som polis och ambulans tillkallades till Tantoberget, vilket sajten Stockholm Direkt var först med att rapportera om.

Hade glömt handbromsen

En kvinna som suttit i den varma försommarkvällen på sin balkong på Hornsgatan hade plötsligt noterat att en bil börjat rulla nerför berget i populära Tantolunden – och hon valde omgående att ringa 112.

När polis anlände till platsen möttes de av en man och en kvinna som fått ett hastigt – tillika oönskat – slut på sin passionerade sexstund i fordonet. Man hade helt enkelt glömt att lägga i handbromsen, men klarade sig tack och lov utan fysiska skador.

Bildkälla: Twitter/@YB_Sodermalm

Bilen, som var rejält tilltufsad, fick dock bärgas från platsen.

– Den enda skada som skett var ”coitus interruptus” (avbrutet samlag), sa Johan Säfström på Södermalmspolisen till Stockholm Direkt.

På frågan om det fanns något brottsligt kring det inträffade blev svaret nekande.

– Det blir nog mer en försäkringsfråga. Vi kommer inte att gräva i det här. Straffet är redan utdömt.

Huruvida paret var skamset eller inte förblir oklart, men det får man nog nästan utgå ifrån.

Känner du någon som borde anses huvudmisstänkt? Tagga då den personen, eller Dela gärna vidare den här oförglömliga nyheten till dina vänner!