Drömmen är sann: Här är nya sängkläderna – som håller pruttlukten under täcket

Att få sova med sin älskade partner är bland det mysigaste som finns. Det är närhet och gos – för att inte tala om hur varmt och skönt det är.

Men om man har en partner som gillar att släppa väder nattetid kan det lätt störa nattsömnen, då näsan ständigt retas av inte allt för behagliga odörer.

Nu kan man dock få bukt med just det detta – tack vare de nya, pruttlukts-dämpande sängkläderna!

Att prutta, eller släppa väder som det också kallas, är helt naturligt och det kan rentav vara farligt att hålla inne på sina pruttar. Men det är ändå inte särskilt trevligt att släppa sig bland folk, något man får lära sig redan som liten knodd.

Håller pruttlukten under täcket

Nattetid är det dock lite svårare att kontrollera sina små utsläpp, vilket inte är så härligt för den man delar säng med.

Men nu släpper företaget Shreddies sängkläder som, enligt dem själva, håller pruttlukten under täcket, långt från känsliga näsborrar.

Bildkälla: Shreddies

Här på Humorbibeln har vi tidigare rapporterat om Shreddiesprodukter, så som underkläder och byxor som håller obehaglig fislukt borta.

Samma teknik används nu på sängkläderna, som består av underlakan, påslakan och till och med örngott. Det som håller dofterna under täcket är små kol-paneler inuti tyget som stänger in eventuella utsläpp.

Bildkälla: Shreddies

Säljer som smör i solsken

Enligt Shreddies så pruttar vi upp till 20 gånger per natt, vissa till och med ännu fler gånger. Detta då vi ligger ned vilket får gaserna i magen att komma ut i större sjok än dagtid, då vi pruttar lite åt gången.

Bildkälla: Shutterstock

– Under natten kan gaser orsaka sämre sömn och obehagliga dofter, därför säljer våra sängkläder väldigt bra. Vi är riktigt nöjda med hur det gått hittills, säger Rebecca Jones, talesperson på Shreddies, till The Mirror.

Sängkläderna går att köpa här.

Känner du någon som verkligen skulle behöva dessa? Tryck då på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här!