Ella visar mamma bild på nya sovrummet – då ser hon snuskiga detaljen

En del saker vill man inte berätta om, eller visa upp, för sina föräldrar.

Till exempel sexlivet håller man gärna så privat det bara går – och de flesta ungdomarna gör nästan vad som helst för att mamma eller pappa inte ska göra några pinsamma fynd på ens rum.

I takt med att tekniken blivit en allt större del av vår vardag, så har det blivit allt viktigare att hålla koll på vad det är man skickar iväg till andra.

Det gick dessvärre lite väl snabbt när Ella Martine drog iväg en bild till sin mamma på sitt nya sovrum.

Ella Martine är en sångerska och låtskrivare som bor i USA. Hon har tiotusentals följare på sociala medier där hon delar med sig av sin vardag.

För en tid sedan så flyttade den unga kvinnan till en ny lägenhet. När hon hade kommit ordning valde hon att skicka en bild på det nystädade och välinredda sovrummet till sin kära mamma.

Kan du se snuskiga detaljen?

Det skulle Ella dock få ångra – på grund av en pinsam och högst privat detalj i bilden.

Kan du se vad det är?

Bild: Twitter/@ella_vdm

Om man zoomar in mot sänggaveln, så blir det nog lättare att se detaljen.

Kolla nedan vad det är som finns innanför den röda ringen.

Bild: Twitter/@ella_vdm

Det är alltså ett par handklovar som sitter fast runt en av plankorna i sänggaveln. Givetvis hade den använts i sexsammanhang – något som Ella garanterat inte ville visa sin mamma, men nu hade hon helt enkelt glömt att ta bort snusktillbehöret.

Vid första anblick verkade mamman tycka att rummet såg trevligt ut, men sedan kom ett till SMS – som var mer ifrågasättande.

Bild: Twitter/@ella_vdm

”Handklovarna – vad är grejen med dem?”

”Jag är så dum”

Ella, som gärna bjuder på sig själv, delade med sig av den pinsamma incidenten på Twitter – och det var genast tiotusentals följare som fick sig ett gott skratt åt det hela.

”Mamma frågade om bilder på mitt nya rum. Nu har jag till slut skickat en. Jag är så dum”, skrev Ella.

Så kan det gå när man inte är tillräckligt noggrann, men den här tjejen verkar ju ta det hela på rätt sätt. Vad som är gjort är gjort – och nu kan man mest skratta åt saken. Gissningsvis blev det dock lite stelt vid nästa möte med mamma!

Tryck nu på DELA så att även dina vänner får se det här!

Jag tror framför allt att mammor och döttrar kan få sig ett gott skratt åt den här pinsamma incidenten!