Greta Thunbergs klockrena passning till Donald Trump – ett broderi: ”Till er som undrat vad jag gör…”

Blott 18 år gammal är miljöaktivisten Greta Thunberg redan ett av världens mest igenkända ansikten. Trots sin unga ålder har Greta deltagit i möten och konferenser med många av världens ledare och har kommit att bli en av världens starkaste röster när det kommer till just klimatfrågan.

Som ung kvinna är det inte lätt att ta så mycket plats som Greta gör, det sticker nämligen i ögonen på många. Greta Thunberg har fått ta emot mycket hat och hån från flera håll, vilket vi på Humorbibeln rapporterat om tidigare.

Bland annat har Greta blivit kallad ”snorunge” av presidenter och fått dockor uppkallade efter sig.

Men Greta är kvick i tanken, och har ofta gett svar på tal. Som till exempel den gången Donald Trump skrev sarkastiskt på Twitter om henne – då ändrade hon hela sin presentation till just den beskrivningen.

Just Donald Trump och Greta Thunberg har, i sociala medier, inte varit rädda för att skicka syrliga passningar till varandra genom åren. Nu har Greta slagit till igen – denna gång med ett broderi.

Det är på Instagram, där hon har cirka 10,6 miljoner följare, som Greta passar på att skicka en syrlig passning till USA:s förre president.

Undrar vad hon gör med händerna

Sedan pandemin slog till har Greta inte kunnat resa runt för att medverka i paneler på konferenser och möten.

Hon har, precis som vi andra, fått anpassa sig och ta de flesta möten via videolänk.

Många tittare har dock undrat varför det ser ut som att Greta rör på sina händer under dessa möten, och ställt sig frågan vad det är hon pysslar med egentligen.

Bildkälla: Wikipedia

Syrlig känga till Donald Trump

Nu har de fått svar, efter att Greta själv avslöjat det på Instagram.

”Flera av er har frågat vad jag gör med mina händer under intervjuer. Det här är vad som pågår bakom kameran när jag gör intervjuer, paneldiskussioner, möten och lektioner. Både händerna och hjärnan vill hålla sig sysselsatta” skriver Greta.

På broderiet som Greta tycks ha ägnat sig åt kan man, om man titta noggrant, läsa att det står ”Four seasons total landscaping” vilket är den lite oförklarliga mötesplats som republikanerna höll sin presskonferens på efter att Joe Biden utropats som vinnare av presidentvalet i USA.

Porrbutik och krematorium

Emedan Four Seasons ofta förknippas med den lyxiga hotellkedjan, så var det inte vid ett sådant hotell som republikanerna höll sin presskonferens.

Four seasons total landscaping är istället ett trädgårdsföretag i utkanten av staden Philadelphia, och som har porrbutiken Fantasy Island och ett krematorium som grannar.

Om det var ett misstag från republikanernas håll att boka just denna plats eller ett medvetet var har ännu inte gått att fastställa.

Klart är i alla fall att Greta Thunberg tog tillfället i akt och skickade en minst sagt syrlig pik mot Donald Trump.

Bildkälla: Wikimedia Commons

Tryck nu på DELA-knappen för att hylla Greta Thunberg!