Mannen får 100 orgasmer om dagen – bestämmer sig för att bli kvinna

Här på Humorbibeln skriver vi inte enbart om nyheter som man gapskrattar åt – vi tar även upp lite förbjudna eller häpnadsväckande berättelser.

Det sistnämnda är nog vad som passar bäst in på Christine Decker.

Det är en 42-årig kvinna som 2012 – då hon var man – drabbades av ett diskbråck. Det var då som livet skulle förändras – helt.

Det ledde nämligen till att han drabbades av PGAS, persistent genital arousal syndrome, vilket innebar att han var sexuellt upphetsad betydligt oftare än gemene man.

Youtube/Daily Mail

Bara på väg till sjukhuset efter diskbråcket nådde han klimax fem gånger.

Eskalerade på pappans begravning

En orgasm eller utlösning kunde sedan komma i princip när som helst.

Det kan låta som en dröm – att få cirka 100 orgasmer om dagen. Somliga får ju kämpa för att få en enda – men Dale Decker, som han hette fram till 2015, menade att det inte alls är så härligt som man kan tro.

Pixabay

Det hela eskalerade när han fick nio intensiva orgasmer – under sin pappas begravning.

Sedan Dale blev Christine i samband med könsbytet för fyra år sedan, så har man dock fått en bättre kontroll på orgasmerna. Främst på grund av hormontillskott, enligt Daily Mail.

Lyckligare än någonsin tidigare

Numera brukar det inte bli mer än åtta klimax om dagen.

Som man med PGAS satte kåtheten stopp för möjligheten att arbeta. Den mesta tiden utanför hemmets spenderades med att spela frisbeegolf, men efter att orgasmerna blivit färre har livet också blivit mer fritt och lyckligt.

Så på sätt och vis är det en lycklig historia!

”Det finns inga ord som beskriver hur lycklig jag är nu – aldrig mått bättre”, sa Christine 2017, enligt Daily Mail.

Det var verkligen tuffa tider för Dale, men sedan han valde att bli en kvinna så har livet tagit en helt ny och positiv vändning! Helt underbart! Tryck nu på dela-knappen för att berätta vad du tycker om det här!