Nu kan enorm lyxvilla bli din – för endast 20 kronor: ”Kommer förändra en persons liv”

Har du 20 kronor över? Då kan det räcka till en enorm lyxvilla.

Det moderna huset har fem sovrum, fyra badrum, en egen vinkällare och biljardrum – för att bara nämna några av detaljerna som det fantastiska boendet bjuder på.

Ägaren har inte lyckats sälja huset på grund av coronakrisen, så nu försöker han med en helt annan lösning.

Bild: Raffall

Den Le Bon, som husägaren heter, ska flytta med sin familj. Försäljningen av lyxhuset i West Yorkshire i England blev dock aldrig av på grund av coronakrisen, så nu försöker han med en helt annan taktik.

Skänker en del till sjukvården

För endast 2 pund, motsvarade cirka 22 kronor, kan intressenter nu köpa en lott – och till hösten kommer sedan en vinnare att utses. Den personen får ta över det här otroliga huset.

Bild: Raffall

Det har 5 sovrum, 4 badrum, 5 potentiella vardagsrum, ett toppmodernt kök, en fullmatad vinkällare och ett kombinerat gym och biljardrum. Med andra ord finns det både gott om plats – och en hel del lyx.

Bild: Raffall

Huset byggdes 1868 och är på hela 334 kvadratmeter. Det beskrivs vara i ”utmärkt skick” och har en enorm uteplats på baksidan.

Bild: Raffall

På senare tid har Den Le Bon satt in ett nytt temperaturregleringssystem, ny ventilation för att få renare luft samt installerat mer moderna brand- och inbrottsalarm.

Bild: Raffall

Husägaren, som maximalt säljer 500 000 lotter, kommer att skänka en del av försäljningen till sjukhuset i Leeds som för en tid sedan räddade livet på hans 8-åriga dotter när hon helt plötsligt slutade andas, skriver The Mirror.

Lotteriet gör succé på nätet

En del människor avvaktar med att köpa en lott då man tror att det är lurendrejeri. Att kunna få ett sådant här hus för 20 kronor låter ju för bra för att vara sant. Många medier har dock rapporterat om den här möjligheten – som ska vara precis så bra som den låter.

Bild: Raffall

Den Le Bon kommer till och med bekosta allt det administrativa.

– Det här är 100 procent genuint och vi vill ge en lycklig vinnare chansen att ta över det här fantastiska boendet i ett bra grannskap. Det kommer förändra en persons liv, säger han.

Bild: Raffall

Processen avslutas den 30 oktober. Här kan du köpa din lott.

Den här chansen får man ju bara inte missa! Jag kommer att dela vidare det här till alla mina bekanta så att de får möjligheten att vinna det här otroliga huset! Man kan ju sälja vidare det dyrt eller ha som ”sommarstuga” – och 20 kronor tror jag de flesta av oss har över!

Gör nu samma sak, tryck på DELA här under! Dina vänner kommer tacka dig!