Knepiga testet skapar bråk på nätet: Vilken kopp fylls upp först?

Något vi aldrig kan få för mycket av är hjärngympa. Knep och knåp är något som följt med mig genom hela livet – och det är ett återkommande inslag i min vardag som jag verkligen uppskattar.

I en värld där teknik sköter det mesta för oss ska vi nog inte underskatta den här typen av ”träning”. Att gnugga geniknölarna då och då är sannolikt något alla behöver!

Därför tänkte jag bjuda er på en liten kluring i dag!

Vi har tidigare skrivit om en hel del olika utmaningar – allt från synvillor och optiska illusioner till personlighetstest och fräcka gåtor.

De flesta verkar uppskattade av er läsare, till exempel kluringen vi bjöd på för ett tag sedan när man skulle räkna ut vilken behållare som fylldes först med vatten.

Vilken kopp fylls först?

Därför tänkte jag nu att vi skulle köra en liknande igen!

Den här bilden har faktiskt skapat vilda diskussioner – nästan verbala bråk – på nätet. Folk verkar inte kunna bli överens om svaret – och det går att läsa flera olika kreativa lösningar på det här testet.

Frågan är om du kan lista ur svaret?

Det gäller att hålla koll på att en del vägar är blockerade – det är en viktig detalj. I och med att det gäller för både kopp 4 och 5, så tror jag att kopp 6 är den som fylls upp först. Både 1 och 2 har annars varit rätt populära svar.

Vad tror du – vilken kopp fylls upp först? Svara gärna i kommentarsfältet, eller dela vidare den här utmaningen till dina vänner!