5 ”latmaskar” i kilt går upp på scen – då gör killen till höger 1 liten gest och får hela publiken att jubla

Om det är något som alltid får mig på bra humör, så är det när man blir positivt överraskad.

Många gånger sker det i uppvisningssammanhang eller under shower. Även om man vet att det kan ske sensationella eller fascinerande saker så är det ibland svårt att ana vad vissa människor kan utföra.

Kanske är det därför som program som Talang och Idol blivit så stora. Vi tycker helt enkelt om att få chockas av andra människors färdigheter och förmåga att prestera under press. Om det är något som värmer mitt hjärta är det när vi kan berömma och imponeras av varandra.

Genom åren har vi bjudits på otaliga uppvisningar som etsat sig fast i våra hjärnor. De som påverkar oss starkast är ofta de som är unika och sticker ut på ett eller annat sätt. Jag glömmer exempelvis aldrig när 12 nunnor bjöd på en oväntad show som fick människor världen över att jubla.

Motbevisar tvivlarna

Tidigare i dag stötte jag dock på det här klippet (nedan). Det är från en aula i en skola i USA. Den här dagen får de som vill ställa upp i en form av talangjakt – och de här 5 killarna hade sedan länge sagt att de ville vara med.

Det som var skumt var att ingen märkte att de förberedde sig på något vis. Därför kallades de bland annat ”latmaskar” och ”slöfockar” – ni vet den typen av ord. Även om det mest var sagt på skoj och med glimten i ögat, så skulle killarna senare få njuta av att motbevisa tvivlarna.

För veckan innan det var dags så började de fila på ett nummer som i dag har setts av över 14 miljoner människor. Det är en otroligt väl sammansatt uppvisning som grundar sig i deras gemensamma och slående skicklighet på att spela trummor.

Otroligt imponerande

Det här är verkligen sann talang! Men de nöjer sig inte med trummande, utan att övat in vad som nästan får klassas som en koreografi och man blandar även in lite skådespel. De är dessutom klädda i kilt.

Ja, det är lite av varje, helt enkelt – men det som kan konstateras är att det här är otroligt imponerande. När de sätter igång, efter en liten gest från en av killarna till höger, så inser publiken snart vad som är på gång – och stor jubel utbryter.

Sådant här kan verkligen få mig på bra humör. Man kan aldrig få för mycket av fascinerande shower – och det här var något av det mest imponerande jag sett! Vilka talangfulla killar!

Kolla in klippet själv!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/6iuD3pSgBcw” /]

Riktigt häftigt! Var inte snål nu, tryck på dela-knappen om du också tyckte om de här talangfulla killarnas uppträdande!