Bebisen släpper kraftfull fis – men hundens reaktion får tusentals att skratta högt

Något av det mest naturliga som finns är att släppa väder, fisa, lätta på trycket – ja, kalla det vad ni vill. Alla pruttar – så enkelt är det och även om man kanske inte bör göra det mitt bland folk så är det inget att skämmas för.

Alla har vi garanterat varit med om den där känslan när det bubblar i magen och gasen bara måste få komma ut. Sådant har en tendens att inträffa i de knivigaste av situationer, men vanligtvis så brukar det kunna lösa sig på något sätt.

Att hitta in på en toalett när det trycker på är något av det mest lättande som finns!

Att skratta åt sådant här kan tyckas barnsligt, men måste vi vara så seriösa och allvarliga hela tiden? Nej, det där tycker jag det finns nog av, så för er som emellanåt är lika omogna som jag så är nog det här klippet (nedan) en liten höjdare!

Vi har tidigare bland annat skrivit om den fisande flodhästen och den söta katten som tar revansch på en pruttande hund. De artiklarna har varit oerhört uppskattade av er läsare så därför tänkte jag att vi nu skulle bjuda på en till sådan här!

Behöver lätta på trycket

I det här klippet, som setts av drygt 500 000 tittare, så är det en liten bebis som ligger i en fåtölj. Bredvid sig har han familjens hund – och de två verkar vara riktigt goda vänner.

Mamma har av en slump tagit upp sin kamera och filmar sina älskade sötnosar, men tidigt i videosnutten noterar hon att bebisen ser ut att snart behöva göra sina behov.

Youtube

Mamma tror i alla fall att en liten fis är på ingång och hejar på sin lille son så att han ska kunna lätta på trycket.

Plötsligt brakar det till – rejält. Det är först då som hunden intill reagerar – och det gör han kraftfullt. Jag ska inte avslöja för mycket, ni får själva kolla på klippet, men även om man kanske inte skrattar ihjäl sig, så sitter i alla fall jag och fnissar glatt här framför datorn!

Vovven flydde snabbare än kvickt när han förstod vad som hade hänt! Ingen vill ju ha en brakare precis intill ansiktet, så jag kan förstå hunden. Dock kul att han går från 0 till 100 och det var inget snack om han behövde komma därifrån!

Tryck nu på DELA för att sprida skrattet vidare till dina vänner!