Nya humorklippet med Sveriges partiledare – som nu får tusentals att skratta

Politiker har så klart viktiga roller i vårt samhälle och arbetar vanligtvis otroligt hårt för det som de tror på.

Så här i osäkra tider får de dock massvis av kritik. Samtidigt kan jag imponeras över hur väl de flesta klarat av ett intensivt val och verkligen öst på för fullt hela vägen.

Vilka man än sympatiserar med så tror jag att vi kan vara överens om att partiledarna har slitit på bra den senaste tiden.

Nu har vi dock en period med ett lite oklart läge innan Sveriges nya regering är på plats. Lita på att det kommer vara ett fortsatt enormt fokus på partiledarna även framgent!

Men i dessa allvarliga tider, när vårt samhälles framtid ska formas, så behöver vi då och då något att få skratta åt!

För en tid sedan publicerade vi en artikel om ett humorklipp med Sveriges partiledare. Det blev oerhört uppskattat av er läsare och den uppmärksammade videosnutten, som producerades av företaget FLX, nådde över 3 miljoner tittare på bara några dagar.

Nu kommer uppföljaren

Det handlade om ledarna för de åtta största partierna blev strandsatta på en öde ö. Klippet anspelade så klart, om än lite överdrivet, på ledarnas personlighetsdrag och vad de brinner för.

Youtube

Det hela slutade dock med att de blev kvar på ön, men nu har FLX släppt en uppföljare!

Partiledarna är fortfarande kvar på ön. Hur ska det gå?”, skriver man till Youtube-klippet.

I första avsnittet av ”Political Island” hade Stefan Löfven en huvudroll, men den här gången är det Jimmie Åkesson som står i centrum. Det är mitt i natten som SD:s partiledare märker att de är på väg att räddas.

Youtube

Helt klockrent

Då ställs han inför ett dilemma – vilka ska få följa med från ön?

Oavsett vilket parti man sympatiserar med, eller vad man tycker om de olika politikerna, så tror jag att man kan skratta åt detta klippet! Jag tycker själv att det är helt klockrent!

Kolla in det själv!

Jag tycker att det här var riktigt roligt! Håller du med? Tryck då på dela-knappen för att sprida det här klockrena klippet!