Ryska TV-ankarets hysteriska reaktion när SD kommer på tal sprids nu som en löpeld på nätet

Ryska TV-ankarets hysteriska reaktion när SD kommer på tal sprids nu som en löpeld på nätet

Så här i valtider får alla partier delta i utfrågningar, argumentera för sina åsikter och många gånger också hantera olika kriser. När politiken är som allra hetast brukar det kunna blossa upp händelser som partierna inte vill ska komma ut.

Meningsmotståndarna brukar vara blixtsnabba på att hugga så fort någon inom politiken gjort ett snedsteg och det är nog ett pris man får betala för att vara med och styra landet. Alla gör vi dock misstag, så ibland kanske vi borde vara mer förlåtande?

Jag vet faktiskt inte, men oavsett så är det en utsatt position att arbeta inom politiken – men samtidigt är det ju också självvalt.

 

Vi har tidigare skrivit om ett bussbolags klockrena passning till Stefan Löfven och ett åkeris roliga pik mot Isabella Lövin. Nu har turen kommit till Sverigedemokraterna. En av de största skandalerna som kommit fram inom SD under de senaste åren är den så kallade ”järnrörsskandalen”.

Då var bland annat Kent Ekeroth med, som senare också var inblandad i ett krogbråk. För det dömdes han för ringa misshandel i tingsrätten, men friades sedan i hovrätten. Händelsen fick dock uppmärksamhet över hela Europa.

Det nådde till och med rysk TV. Eller?

Njae, om man ska vara helt ärlig så gjorde det nog aldrig det – men i ett klipp som florerar på nätet har någon satt ihop ett fiktivt inslag med ett nyhetsankare som fullkomligt bryter ihop. Personen bakom videosnutten har dock lagt in en bild på Kent Ekeroth och dessutom adderat svenska undertexter.

”Ser cool ut”

Som sagt – det här är redigerat och inte på riktigt, men det blir samtidigt väldigt roligt och det framstår som att det mycket väl kunde ha sett ut så här i verkligheten. Texterna, som ska vara en översättning av det som TV-ankaret säger, är faktiskt helt klockrena.

Han har tydligen sprungit runt med järnrör” och ”Han tror att han ser cool ut” ut är ett axplock av ryskans citat innan hon bryter ihop.

Kolla nu in klippet själva! Oavsett om man sympatiserar med SD eller inte så tror jag faktiskt att man kan skratta åt detta. Åter igen – det är ju inte på riktigt, utan snarare en lite skämtsam passning! Sådant måste man faktiskt kunna bjuda på!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/zCmeJ4ndJgU” /]

Tryck gärna på dela-knappen om du också fick dig ett skratt!