Underbara klippet: Brudgummen ska läsa sina löften – utbrister 1 ord som får hela kyrkan att gapskratta

Ibland kan det vara svårt att hålla masken – i synnerhet när det hänt något roligt och man absolut inte får skratta. Det kan vara riktigt tufft att hålla tillbaka garvet när man känner hur det verkligen bubblar i hela kroppen.

Tänk då att det där inträffar när man ska gifta sig – en stund som många väntat på i hela sitt liv. Bröllopet vill man självklart ska vara perfekt utan några direkta hinder, men även då kan det uppstå oväntade – och otroligt minnesvärda – situationer.

Kolla bara in den här vigseln (klippet längre ner) – som till och med fick pausas!

Brudparet har tagit sig in i den katolska kyrkan, ställt sig framme vid prästen och vigseln har inletts. Allt har än så länge gått enligt plan – och det är en magisk stund tillsammans med både släkt alla vänner.

Snubblar på ett ord

Då blir det dags för maken att läsa upp sina löften, som först presenteras av prästen.

Youtube

Det hela är på engelska, men jag tror nog de allra flesta ska förstå.

”I, Andrew Paul Daniel Engstrom, do take Melissa René Warren, to be my lawfully wedded wife”, läser prästen.

Brudgummen klarar sig en bra bit, men ordet ”lawfully” (ungefär ”enligt lag” på svenska) visar sig vara lite för svårt att säga i stunden. I stället utbrister maken ”waffully”, vilket är lite svåröversatt, men blir ungefär ”våffligt” på svenska.

LÄS OCKSÅ: Kyrkan brister ut i gapskratt – mitt under vigseln

Både bruden och stora delar av kyrkan brister genast ut i skratt. Maken själv ler brett och tillägger snart ”and pancaky”, vilket översatt blir ungefär ”och pannkakigt”.

Får pausa vigseln

Brudgummen lovar alltså att både våffligt och pannkakigt gifta sig med sin andra hälft som står mittemot (det låter ju faktiskt inte så dumt, snarare jättegott!). Det blir för mycket för bruden – som viker sig av skratt och tappar fattningen helt.

Youtube

Det smittar minst sagt av sig på de flesta andra i kyrkan och skrattfesten verkar aldrig kunna ta slut.

Tydligen fick man till och med ta en paus innan vigseln kunde fortsätta. Snacka om en oplanerad, men däremot underbar och rolig, start på det här fina äktenskapet!

Kolla nu själv in det omtalade och skrattframkallande klippet här nedanför!

Jag tycker att det här var helt underbart! Vilken skrattfest! Det här blir garanterat något att minnas för brudparet! Håller du med? Tryck då gärna på DELA, så att även dina vänner får chansen att se det här!