Här är Carolina Gynnings privata semesterbild – som får följarna att sätta kaffet i halsen: ”En snopp?”

Carolina Gynning är en frisk fläkt i den svenska kändisvärlden.

43-åringen säger alltid vad hon tycker – och bjuder ofta andra på härliga skratt.

Det var dessutom många av hennes följare som hajade till i samband med att den populära konstnären och modellen nyligen publicerade en semesterbild med en svalkande glass som Gynning verkligen såg ut att njuta av.

En detalj i fotot ansågs både rolig och lite snuskig.

Det är sällan som det är helt tyst runt Carolina Gynning. 43-åringen har länge varit en del av den svenska kändisvärlden – och vi har tidigare bland annat skrivit om när hon berättade om sitt enorma kåtslag i coronakrisen.

Glassen ser ut som något snuskigt

Den mångsysslande skåningen är flitig på att lägga ut uppdateringar om sitt liv på Instagram – och det är nu också där som en viss bild från hennes sommarsemester på Ibiza fått många följare att sätta kaffet i halsen, vilket även Nyheter24 skrivit om.

I fotot står Carolina och poserar med en glass i ena handen. Hon ser verkligen ut att njuta av den smaskiga godsaken – de har nästan en intim stund tillsammans – men det som en hel del reagerat på är att den är formad som ett manligt könsorgan.

Både penis och pung är med – om man är fantasifull nog.

Bild: Instagram/Carolina Gynning

”Är det bara jag eller ser glasstruten ut som en snopp?” undrar en följare.

”Nej, det är inte bara du”, menar en annan.

Bild: Skärmdump/Instagram/Carolina Gynning

”Det var väl själva grejen. Vem vill ha en vanlig glasstrut?” resonerar en tredje.

”Jag såg samma. Två pungkulor och en strut”, skriver en fjärde.

Bild: Skärmdump/Instagram/Carolina Gynning

Följarna verkar otroligt roade av bilden och Carolina har således bjudit många på ett gott skratt. Medvetet eller inte – hon ser i alla fall ut att må bra och verkar njuta av sin semester. Det är ju huvudsaken!

Vad tycker du om Carolina Gynning? Ser hennes glass ut som ett manligt könsorgan? Ge oss gärna din åsikt i kommentarsfältet, men se till att hålla god ton!