37-åringen är gift med den otrogna trasdockan Marcelo – nu väntar paret sitt andra barn

37-åringen är gift med den otrogna trasdockan Marcelo – nu väntar paret sitt andra barn

Hur, var, när eller vem man blir kär i kan man inte styra, det bara händer när det händer.

Fjärilarna börjar susa runt i magen och man kan inte sluta tänka på den där andra personen. För de allra flesta fall handlar det om en människa man blir kär i.

Men vissa blir kära i andra saker och föremål. Som 37-åriga Meirivone Rocha Moraes. Hon är nämligen gift med en trasdocka vid namn Marcelo.

Äktenskapet har dock knakat i sömmarna, så att säga, men nu verkar paret ha försonats och väntar sitt andra barn tillsammans, skriver Daily Mail.

Vi har tidigare rapporterat om personer som blir kära i föremål. Till exempel Yuri, muskelbyggaren som gifte sig med en sexdocka. Tyvärr höll inte äktenskapet då han var otrogen med en silverskål.

Fick trasdocka av mamma

Vi har även skrivit tidigare om hur Meirivone Rocha Moraes, 37, fick en trasdocka i present av sin mamma som ett botemedel på dotterns ensamhet.

Kärlek uppstod omedelbart mellan Meirivone och trasdockan som fick namnet Marcelo.

Meirivone skred till altaret med sin älskade trasdocka Marcelo i november 2021. Inför 250 gäster sa det lyckliga paret ja till varandra.

Paret hann även få en son, Marcelinho.

Men sedan började äktenskapet spricka i sömmarna.

Tog in på hotell med kvinnor

När Meirivone låg inlagd på sjukhus under tre dygn sågs nämligen dockan Marcelo smita in på ett hotell med en annan kvinna, enligt Meirivones vän.

Meirivone trodde först inte sin väninna, men efter att ha gått igenom dockan Marcelos telefon stod det klart – han hade en affär.

– Han förnekade allting och sa att han älskar mig jättemycket, och han ber om förlåtelse och gråter mycket. Det var ett högljutt gräl och vår son började gråta. När jag frågade Marcelo om han inte ser vad det här gör med vår familj svarade han inte, sade Meirivone enligt The Mirror.

500 kvinnor

Till en början straffade Meirivone sin make genom att låta honom sova på soffan.

Men det räckte tydligen inte. Marcelo vägrade sluta prata med andra kvinnor och hade under en tid över 500 nummer i sin telefonbok, alla kvinnor.

– Jag har hittat trosor på golvet men han förnekar allting. Han är snuskig, han pratar med kvinnor och ljuger sedan om det för mig, sade Meirivone till The Mirror.

Det hela gick så långt att Meirivone till slut tog bort Marcelos penis, som bestod av en gummidildo.

Försonats

Men skam den som ger sig. Under året har paret lyckats försonats och har nu släppt en nyhet kring – de ska nämligen bli föräldrar igen.

Det annonserade paret genom att släppa en video där de avslöjar könet på barnet, som du kan se här nedanför.

De ska få en dotter, som de bestämt ska heta Marcela, efter sin far.

– Marcelo är överlycklig för han ville ha en dotter. Han har ju redan vår son Marcelinho, säger Meirivone till Daily Mail.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa det här idag!