Niclas Norlindh: Här är mina 15 mest ”förbjudna” favoritskämt

Genom åren med ”Den som skrattar förlorar” har vi noterat en tydlig, jävligt härlig trend – det som folket ute i stugorna generellt uppskattar mest är de aningen förbjudna, lite grövre och mer vågade skämten.

Jag är fan inte bättre – de fräckare vitsarna, som verkligen får en att haja till, är så gott som alltid också de roligaste. Homosexuella kändisar, perversa präster, BDSM-fanatiker och snuskiga Astrid Lindgren-karaktärer – det är helt enkelt roliga ämnen att skämta om.

Är det moraliskt försvarbart?

Äh, det vete tusan – men det är tillräckligt många i dagens Sverige som tävlar om att vara mest kränkta att jag inte orkar, eller vill, ansluta mig till den ganska trista och tröttsamma skaran.

Mina 15 bästa ”förbjudna” skämt

Så länge det handlar om just skämt så tycker i alla fall jag att ribban måste få vara jäkligt hög. När det ska gnällas, klagas och lipas över att man inte kan skoja om ditt eller datt känner jag alltid en påträngande lust att checka ut.

Med anledning av det här, så tänker jag nu bjuda på de 15 bästa, lite ”förbjudna” skämten jag hört genom åren med ”Den som skrattar förlorar”.

Jag har tidigare bland annat listat de 10 roligaste skämten jag vet och de 10 mest klockrena vitsarna om norrlänningar och göteborgare – men nu så skjuter vi på gränserna en aning!

Varning – absolut inget för lättkränkta! Ni andra, nu jäklar åker vi!

”Höll på att trilla av stolen”

Ja, att skoja om Jonas Gardells läggning och en Astrid Lindgren-karaktär på samma gång kan nog göra en och annan mäkta upprörd – men jag tycker att det här skämtet är helt makalöst.

När ”Lillen” drog den här för mig så var det så att man höll på att trilla av stolen. Så jäkla roligt att svåra andningsbesvär behövde bearbetas i flera minuter.

Det här otroliga skämtet kan man spinna vidare på hur jäkla länge som helst. Det blev nog, till exempel, inte lätt för Adam när Eva ville snuska till det rejält i sängkammaren.

Det kan inte vara intimhygien av den bättra graden om man lyckas förpesta varenda världshav genom att tvätta sig lite lätt ”där nere”. Ja, herrejävlar – ni hör ju själva.

Helt makalöst! Ett kanonskämt, helt enkelt!

När ”Granis” drog av den här i ”Den som skrattar förlorar” så var det som att det svartnade framför ögonen. Det var inte alls vad jag hade väntat mig, men även om det här skämtet är aningen dystert så går det inte att hålla tillbaka skrattet.

”Sådant där är inget att skoja om”, kanske somliga tycker. Visst kan man vara av den åsikten – men ta det lugnt. Min morbror är ingen trollkarl…

Här är det ”på med säkerhetsbälte”-läge så det sjunger om det, men helt ärligt så är nog det här ett av de absolut roligaste skämten jag någonsin hört. Jag skrattar lika mycket varenda gång det kommer på tal.

Också roligt att tänka sig att det här är något som man lägger fram lite avslappnat. Det blir nästan inte grövre – och bättre – på samma gång.

Den här ”fräckisen” drog Jonatan när jag och han körde ”Den som skrattar förlorar” på Sölvesborgs stadsfest. En del av folket som tagit sig till torget där vi satt höll ju nästan på att svimma.

När den första chocken lagt sig, så visade det sig dock vara ett otroligt uppskattat skämt. Inte så konstigt – det är faktiskt makalöst roligt i all sin enkelhet!

”Så nära konst man kommer”

Ja, det här är det kanske mest klassiska lite grövre skämtet man känner till – men vad fasen spelar det för roll? Det är ju så nära konst man kommer i vitsvärlden.

Personen som ligger bakom det här borde kallas humorns Pablo Picasso.

Mark i Gazaremsan … ja, herregud – man blir ju helt mållös!

Den här drog jag på ”Den som skrattar förlorar”-kryssningen som vi hade nyligen. Man kan, utan att överdriva, säga att skämtet gjorde braksuccé. Det var så att man fasade för att fartyget skulle kantra där ute på Östersjön under en stund.

Så jävla roligt att tänka sig att den oskyldige barnprogramskaraktären Skurt har en syster som är översexuell. Det hade varit något för Bolibompa, det…

En till av höjdarna som höll på att orsaka en total katastrof till sjöss – så vild och stark var den unisona skrattattacken på färjan. Så jäkla härligt med människor som inte blir sura, gnälliga och kränkta över lite grövre skämt!

Min reaktion? Det var så att man svävade mellan liv och död där i någon minut. Vassare än så här blir det nästan inte – snacka om skarp ammunition!

Hahaha! Den här gissar jag att det få män som vågar dra när flickvännen eller frun är lite irriterad. Skulle det vara så att hon själv tycker att det är kul?

Då är saken klar – släpp aldrig den där fantastiska donnan!

Det här är ett till sådant skämt som är helt otroligt – delvis på grund av sin enkelhet. Så brutalt jäkla roligt!

Ja, den här är riktigt taskig – men också makalöst bra. Jag blev lite nervös när jag drog den här i ”Den som skrattar förlorar”-stolen och kom på att en släkting till mig har just epilepsi.

Den personens reaktion var dock lika bra som skämtet är roligt. Bara tanken på att smutstvätten skulle bli ren, likt den passerat genom en riktig tvättmaskin, får ju en att smälla av!

”Helt klart en av mina favoriter”

Påskafton, pingstafton, julafton – som sexgalning kan man nog förvandla vilken högtid som helst till något perverst och snuskigt. Varför då inte hitta på en ”piskafton”?

Jag skrattade som en galning när jag hörde det här skämtet för första gången – och har dessutom i efterhand fått höra att det blivit flera av våra tittares nya favoritvits!

Det här är ett riktigt kletigt skämt – men fasen, så barnsligt kul det också är!

Bara tanken av att den där glädjeflickan levererar i längdhopp just för att hon ”jobbat” en stund innan får ju en att golvas inombords. Helt klart en av mina favoriter i den lite grövre skämtgenren!

Åh, vilken underbar klassiker – den här får en lycklig i hela själen! Visst, den kanske inte är så jäkla grov, men att grisen blir smällkåt av att komma till slakteriet är ju så dumt att man nästan behöver syrgasmask!

Det här skämtet tror jag till och med att en del surpuppor och lättkränkta kan hantera – och det är väl ändå fint om det även finns något för dem på en sådan här, aningen kontroversiell, lista?

Älskade Jonas Gardell är kanske den kändisen som genom sitt deltagande i usla skämt bjudit oss på flest skratt genom åren. Det hade dessutom inte förvånat mig ett endaste dugg om han själv garvar åt sådana här vitsar.

Att få smörj i ringen – det vill man inte. Varken vad gäller boxning eller i sängen med en annan karl. Det sistnämnda kan givetvis dock variera på grund av ens sexuella preferenser.

Givetvis ska även blinda få sig en släng av sleven – här inkluderas alla!

Tanken på att se Stevie Wonder sitta där med ett rivjärn i näven och tro sig läsa en bok med punktskrift får ju en att bli helt svimfärdig. Herrejävlar, tänk att ett halvtaskigt skämt kan vara så genialiskt!

Här är senaste ”Den som skrattar förlorar-avsnittet” – missa inte!

Hoppas nu att du fick dig ett och annat skratt till den här listan – och att det inte blev några sura miner. Glöm inte att det här är skämt – inget annat! Då tycker i alla fall jag att nivån kan vara rätt jäkla hög!

Nedan kan du se senaste avsnittet av ”Den som skrattar förlorar” – och slutet är helt bisarrt. Det ballar ur totalt!

Tryck nu på dela-knappen så att även dina vänner får sig ett gott skratt i dag!