Hett i brallan i sommar? Här är nya kalsongerna – som svalkar skrev, penis och pung

En rejäl värmebölja har kopplat grepp om Sverige och Europa. Även borta i USA talar man om exceptionellt höga temperaturer – och vi får helt enkelt hjälpas åt att härda ut när hetta likt den här slår till.

Många tycker givetvis att det är skönt, men det finns också en hel del människor som nästan lider.

Nyligen skrev vi om BH-inlägg som hjälper till att kyla ner brösten i värmen. Det var givetvis en nyhet mer anpassad för kvinnor, men nu kommer också något glädjande för alla män som har det tufft ute i solen.

Eller vad sägs om kalsonger – som kyler ner skrev, penis och pung? Jag tycker att det låter helt underbart!

”Snowballs”, som produkten heter, är visserligen inte en kalsong – utan snarare ett inlägg i ens boxershorts som skapar en svalkande effekt. Väljer man att köpa deras standardpaket så ingår dock hela två kalsonger och tre uppladdningsbara inlägg.

Finns ett viktigare syfte

Det kommer att kosta dig 59 dollar, motsvarade drygt 550 kronor – och sedan kan man, om så önskas, köpa till ytterligare ett paket med just inlägg för 4,99 dollar, alltså cirka 45 kr.

Bild: Snowballs

För en tid sedan rapporterade vi om en ny pungkylare – och likt den, så har de här otroliga kalsonginläggen dessutom ett allvarligare syfte.

Framför allt ska produkten öka fertiliteten och spermaproduktionen hos män. Studier har visat att temperaturen spelar en viktig roll när det handlar om kvaliteten på spermier – och det blir vanligtvis en ökad produktion i en lite svalare miljö.

Bild: Snowballs

Så kyligare skrev i värmeböljan och ökad fertilitet – det här är ju rena rama jackpoten!

En långlivad effekt

Nyligen rapporterades det om att kvinnor blivit så desperata att få känna en kallare känsla i de nedre regionerna att de börjat stoppa in isglass i vaginan. Det avråder experter starkt ifrån och även om det aldrig är något jag ens skulle komma på, så har man väl kanske haft tankar mot att lägga in sina byxor i frysen.

Bild: Snowballs

I alla fall när det är så satans varmt som nu.

Effekten hade nog dock inte blivit lika långlivad som med de här briljanta kalsonginläggen.

Vill du köpa dem? Då kan du klicka hem dem här!

Känner du någon som behöver svalka skrevet nu i sommar? Tagga då den personen på Facebook, eller DELA vidare den här viktiga nyheten till dina vänner!