Gina, 53, kallas ”världens sexigaste mormor” – nu visar hon upp intima bilderna från sin ungdom

Vi åldras allihop. Det är ofrånkomligt, men tiden tickar obönhörligen på för oss alla. Dock åldras vi på olika sätt.

För de flesta innebär det att man får en rynka här och var samt att kilona sätter sig både här och där trots att man kämpar emot.

Det är självklart helt naturligt och en del av att åldras, vid den åldern är man dessutom oftast såpass självsäker att man inte bryr sig om vad andra tycker och tänker om ens utseende.

Men det är såklart inte likadant för alla, vissa verkar helt stå emot ålderstecken av allehanda slag. Gina Stewart är en sådan kvinna, hon är nämligen 53 år gammal och kallas för ”världens sexigaste mormor.”

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Vi på Humorbibeln har tidigare rapporterat om ”världens sexigaste mormor” Gina. Bland annat om hur hon undvikit plastikkirurgi, om hur hon gillar att bli förförd och om hur hon jobbar med välgörenhet.

Nu har Gina dock blivit omskriven av andra orsaker.

Så såg hon ut förut

Fyrbarnsmamman Gina firade sin 52:a födelsedag den 20 september förra rået och har på senare år blivit väldigt omskriven världen över, efter att ha blivit utsedd till Australiens 90:e vackraste kvinna.

Gina har idag över 250 000 följare på sin Instagram, där hon bland annat bjudit på hur hon såg ut när hon var ung, rättare sagt 1990. Då var Gina 19 år gammal, vilket Daily Star skrivit om.

Känner du igen henne?

”Blir kåt av…”

Gina har fyra barn: sönerna James och Cody, döttrarna Casey och Summer samt sex barnbarn.

Enligt henne själv så har hon lyckats hålla sin hy ung genom kokosolja och rosolja. Hon förnekar bestämt att hon använt plastikkirurgi till annat än hennes bröst som är i storlek E.

Gina lever för tillfället som singel, men är absolut öppen för att träffa kärleken.

– Amerikansk dialekt har dessutom alltid varit något jag tyckt om mycket. Eller någon med fina ögon. Jag blir kåt av det, det får igång mig, har Gina tidigare sagt till The Mirror.

Vilken superkvinna!

Tryck nu på DELA-knappen!